FIRMACATERING

Lad FINEDINING hjælpe jer med jeres firmacatering i København og omegn. Vi har en klar filosofi og et brændende ønske om at nå vores mål og leve op til vores høje ambitioner, hvad angår madoplevelser. Vi har stor erfaring med alle typer firmacatering, hvad enten det er receptioner, julefrokoster, sommerfester eller picnickurve til udflugter. Vi kan klare det hele.

kontakt os for nærmere info og lad os hjælpe jer med at få et vellykket arrangement.

firmacatering københavn

Frokostordning

Ønsker I en lækker og varieret frokostordning? En dejlig frokost er en vigtig del af dagen. Det lille afbræk i arbejdsdagen, der lader os komme tilbage, med fornyet energi. Derfor skal det lille afbræk også være en god oplevelse, med sund og velsmagende mad, der giver energi til kroppen.

Vi vægter den gode oplevelse og en sund og varieret kost højt. Vi ønsker at hver dag skal være en ny smagsoplevelse, så man glæder sig til frokosten. Vi leverer catering eller frokostordning til jeres virksomhed i København og omegn.

Firmaarrangementer

FINEDINING er også teamet bag Restaurant Kastrup Strandpark, og vi kan derfor tilbyde at arrangere jeres næste konference, kursus, firmaevent, workshop m.m. i de bedste rammer på første parket til vandet, tæt på lufthavnen og kun 15 min. fra København centrum.

Læs mere om vores forskellige konference- og selskabspakker her…